Promosi Vivix Januari 2017 Dah Sampai Kemuncak

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum semua, terima kasih sudi jenguk blog saya ni. Saya nak tanya, anda ni pengguna tegur produk shaklee ye ? Kalau ye, pasti anda tahu, produk Shaklee yang superb, iaitu Vivix Shaklee ada promosi bulan ni. Sebab sana sini ada orang promote vivix kan, hihi.

Jadi, kat sini saya nak terangkan sikit lah pasal promosi vivix untuk bulan ni.

Vivix Shaklee


Promosi Vivix Pertama, ' Beli 6, PERCUMA 1 '


Wahh, banyak jimat ni. Satu botol vivix berapa ratus ?
Dengan promosi ni, anda dah jimat berapa ratus sebab dapat free ?
Jimat ke, terlebih jimat ? 😍

Dan yang lebih jimatnya, dengan promosi ni, anda layak dapat :
+ Keahlian Shaklee secara percuma
+ Dapat bonus tunai
+ Dan penghataran secara percuma ke rumah anda

Bestnya dapat makan vivix sampai 7 botol, confirm kulit cantik maveles.
Andai anda seseorang yang suka share kebaikan sesuatu, bagi lah sebotol kat mak ayah, atau orang yang anda sayang. Pasti lebih ramai sayangkan anda 💗

Atau anda pon boleh jual vivix ni pada kenalan-kenalan anda.
Jadi, tak rugi kan ?

Manfaat pada anda dapat, pada orang lain pun dapat.


Promosi Vivix Kedua, ' Beli 2, OFFER 5% '


Beli 2, promosi 5%. Ni namanya promosi twin pack. Banyak jimat tau 5%.

Dan mostly, memang ramai yang beli twin pack ni. Jimat hebat katanya hihi.

Dan macam promosi pertama tadi, anda juga akan layak dapat:
+ Keahlian Shaklee secara percuma
+ Dapat bonus tunai
+ Dan penghataran secara percuma ke rumah anda


Jom dapatkan vivix sekarang 😎


Jom kawan-kawan, kita dapatkan vivix sekarang sebelum promosi jimat hebat ni tamat.
Ehh, kita bukan dapat vivix tau. Tapi kita dapat manfaat vivix.
Dan dengan manfaat vivix sempena bulan promosi ni, berganda-ganda keuntungan anda dapat.

Saya berbesar hati jika anda hubungi saya dengan segera.
Kalau nak beli sendiri secara online, meh click cara beli Shaklee online
Atau anda boleh rujuk pada gambar bawah ni. Jumpa lagi semua. Terima kasih


Cara Beli Shaklee Online

Post yang paling popular :

| Senarai Harga Produk Shaklee | Pengedar Shaklee Ipoh

| Daftar Ahli Shaklee | Beli Shaklee Online |