Set Jerawat

Kulit anda berjerawat ?

Pandang orang sekeliling, semuanya kulit halus-mulus licin gebusss. Dalam hati, "Kenapalah kulit aku tak macam kulit dia ?"

Tahukah anda ?

Mereka yang anda2 lihat sekarang, yg mmpunyai kulit gebu halus mulus, 90% daripada mereka sebenrnya DULU menghadapi msalah yg anda hadapi skrg.

Bezanyaaa, mereka BERTINDAK. Mereka MENCARI jalan penyelesaiannya dan KONSISTEN dengan jalan tersebut. Hasilnya, mereka bebas daripada msalah jerawat mreka.


Anda mahu MERAWAT KULIT anda ATAU MEROSAKKAN LAGI KULIT ?
.
.
Sekarang, ramai pihak salah sngka terhadap cara membaiki kulit yang betul. Mreka menyangka, hanya dengan sapu sapu krim, basuh muka dengan menggunakan pembersih muka yg popular, dapat mengatasi msalah ini. Ini semua adalah SALAH. 

Pakar mengatakan, untuk mendapat kulit yang sihat, bkn sahaja perlu dijaga dari luar, tetapi juga perlu dijaga dari dalam.

Tetapi, bertambh salah lagi apabila ada pihak yang tahu kpentingan penjagaan luaran dan dalaman, tetapi menggunakan suppliment dan vitamin yg mengandungi banyak bahan kimia shingga mampu merosakkan tubuh badan sndiri.

=====================
PUNCA JERAWAT
=====================

Kalau sebulan sekali, cuma 1-2 biji jerawat je yang datang, tu normal. Tapi kalau banyak sangat, dan berterusan, ada kemungkinan banyak faktor luaran. 

Antara punca jerawat ialah :
  • hormon
  • kotoron di dalam kulit wajah
  • penggunaan produk yang salah dan berbahaya
  • toksin di dalam tubuh badan
  • faktor pemakanan yang tidak sihat
  • environment sekeliling (tempat kerja / kawasan rumah)
============================
SET JERAWAT SHAKLEE
============================

KLIK gambar untuk besarkan

ESP ( RM150.00 ) 
  • membaik pulih sel rosak dan menghasilkan sel baru kulit
  • membantu merawat kulit yang rosak akibat jerawat
  • membantu pemulihan luka dan mengurangkan parut
  • awet muda - asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ dan lain-lain, pengambilan yang kerap kunci kepada awet muda
  • mengembalikan keserian kulit dan dan kepejalan otot
ZINC COMPLEX ( RM33.75 )
  • memperbaiki tisu rosak dan mempercepatkan pemulihan luka
  • mengurangkan pengeluaran minyak/sebum oleh kulit yang menyebabkan jerawat
  • bantu pulihkan kulit yang rosak disekeliling jerawat
  • terdapat kajian yang menyatakan pembentukan jerawat disebabkan kekurangan zinc dalam badan

SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS ( RM92.50 )
  • bertindak sebagai antioksidan
  • menghasilkan sintesis kolagen
  • mengahalang kotoran luar seperti pencemaran yang boleh menyebabkan jerawat
  • membantu kulit memulihkan kecederaannya sendiri
  • menyekat pembentukan pigmen yang menyebabkan jeragat
  • kulit lebih sihat dan lembut

B-COMPLEX ( RM53.75 )

  • kulit lebih berseri dan ceria
  • vitamin B12 membantu mengatur pengeluaran dan lokasi pigmen kulit, elakkan hiperpigmentasi (kulit gelap di kawasan tubuh tertentu)
  • vitamn B5 bantu mengurangkan masalah jerawat dengan memecahkan triglidrid dan kolestrol, bantu tingkatkan peredaran darah secara tidak langsung menjadikan kulit lebih sihat
  • vitamin B3 dan B5 bantu mengekalkan kelembapan kulit, melambatkan penuaan


**********

Mahal lah set ni. 
.
.
Tak lah, sebab kalau nak tahu, satu botol vitamin tu boleh tahan lama taw.
.
.
Macam mana kalau kulit saya jerawat dia teruk ? Sampai keluar NANAH ? Boleh sembuh ?
.
.
Ye, In syaa Allah boleh. Ramai jugak yg berjerawat smpai keluar nanah, tapi alhamdulillah, Allah sembuhkan setelah menggunakan set ini. Untuk masalah ini, hubungi saya dengan SEGERA, sebab saya akan BANTU ANDA ! 0105734036
.
.
Saya tak nak set budget. Saya nak set premium, sbb saya nak KESAN yg lebih CEPAT. 
.
.
Haa, ni lagi bagus. Saya akan kongsi set premium dengan anda. HUBUNGI SEKARANG ! 0105734036.
.
.
Masalah saya bukan kulit berjerawat, tapi masalah lain.
.
.
Masalah lain juga, in syaa Allah saya akn bantu. Hubungi 0105734036. Kongsi masalah anda, dan saya akan mencari solusinya.