Kesan Detoks Setelah 3 Hari

Bimillah.

Hari ni fiqa nak share dengan korang, tentang sorang customer fiqa, kak ros.

Minggu lepas, kak ros contact fiqa, katanya nak beli set detoks, sbb dia selalu sangat sangat lah sakit kepala. Fiqa pun okay je lah, sbb KEPAKARAN fiqa adalah memang dalam set detoks.

Hari jumaat minggu lepas, dia buat payment. Barang hantar kt dia, hari isnin. Hari selasa, barang smpai ( cepat je kan ) :D

Dijadikan cerita, hari selasa tu, dia dah start dengan detoks dia lah. Malam semalam, hari khamis, dia call fiqa, fiqa tak angkat pggilan dia time tu, sebab tengah ada kerja. Fiqa tengok henset, nampak whatsapp dia masuk. "Telefon saya balik". Fiqa baca, terus terkejut. Macam kelam kabut je. Mesti ada apa2 tengah jadi ni, andaian fiqa time tu, mesti dia tengah alami healing crisis ni. Fiqa pun terus call dia balik, sebab fiqa mmg akan sntiasa follow up dan ikuti stiap prkmbangan customer fiqa dengan baik.

Fiqa terus call dia, waktu dengar suara kak ros tu, fiqa pelik jugak. Happynya suara, haha. Rupanya rupanya dia nak tanya satu benda je. Lepas tu, dia cerita kbhgiaan yg dia alami. Rancak jugak lah kitorang bersembang smlam. huhu.

Kak ros kata, sbelum ni, stiap minggu, cuma sekali dua je dia buang air besar. Kiranya memang dia ada masalah pmbuangan jugak lah. Dia pernah jugak beli shaklee dengan orang lain, tapi cara yg org tu srankan, tak sama dengan yg fiqa sarankan. So, hasilnya pun tak sama. Dan dia memang berpuas hati dengan cara yg fiqa sarankan.

Kak ros ni baru consume set tu slama tiga hari, alhamdulillah, masalah pmbuangan dia makin terurus. Hari ni je, dah berapa kali dia membuang. Dan dia sronok sangat lah, dia rasa lega sbb rasa perut tu mcam tenang je.

Lagi satu, kak ros kata dia pernah try amalkan vitamin untuk kecantikan, tapi takde kesan kat dia. Tu yg kak ros rasa, toksin banyak sangat dalam badan dia, smpai makan apa pun, takde kesan. Tapi, lepas amalkan apa yg fiqa ajar kat dia, baru 3 hari je guna, kulit dia rasa lagi best dan cantik dari dulu, padahal beli set detoks, tak beli set kecantikan macam dulu. Bahagianya suara kak ros waktu crita tu, srnok sangat fiqa dengar. Dalam hati fiqa, tahniah kak ros sebab ambil kptusan untuk detoks bagi buang toksin toksin tu ;)

Skarang ni kak ros agak bizi, mak dia masuk hospital. Kena pegi jaga mak kt hospital, petang tu balik rumah pulak nak uruskan anak anak. Agak penat dan sibuk jugak lah kak ros sejak kblakangan ni.

Sllunya, kalau kita ada masalah ksihatan, kdaan kita akan jadi lbih teruk dan stress kalau penat berlebihan. Tapi, lain dengan kak ros ni. Kak ros dah tak sakit kepala macam dulu wlaupun terlalu penat dan sibuk sejak amalkan set detoks dengan cara yg fiqa cdangkan ni. Kak ros rasa tenang je, kepala kak ros smakin sihat.

Srnok dengar kak ros cerita, alhamdulillah. Fiqa makin bersemangat nak tolong orang orang lain lepas ni. Trima kasih ye kak ros sudi share crita dgn fiqa semalam.

Ni baru 3 hari kak ros berdetoks. Nanti stelah beberapa hari, fiqa crita lagi macam mana kdaan kak ros yg terbaru.

Kak ros kata nak turunkan berat badan dia, okay, fiqa akan share prkembangan sterusnya tentang perkembangan ksihatan kak ros, dan berat badan kak ros.

Jangan lupa follow ye, thanks gais :D

FIEQA, PAKAR DETOKS

0105734036

Whatsapp / Message / Telegram