Saya Tak Sabar Nak Join Tsunami Shaklee

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum semua.

Alhamdulillah, test database dah selesai. Alhamdulillah boleh jawab dengan baik :D Lepas ni tinggal operating system, mandarin dan sprw.

Cepat lah habis, tak sabar nak balikkkkk xD

Haa, hari ni ada berita baik. Berita baiknya adalah "Tsunami Shaklee 2.0" hihi

Waktu mami cakap pasal tsunami shaklee 2.0 tu, wauuu, sebenarnya aku memang teruja sangat nak join. Tapi aku terfikir, nanti bizi macam mana. Nanti tak cukup masa macam mana.

Lepas tu apa lagi, cepat-cepat buang smua fikiran negatif tu.

Hey afiqah, kau nak berjaya kan ? Nak jadi supervisor shaklee kan ? Nak beli vivix untuk umi kan ? Nak beli honda untuk abah kan ?

Ye, AKU NAK !

Lagipun mami dah cakap, orang yang BERJAYA, adalah orang yang SIBUK.

Terus aku cepat-cepat isi google doc. Hihi.

Doakan saya ye kawan-kawan, doakan saya ISTIQAMAH :)

Apa-apa pun, sebenarnya saya tak sabar nak join tsunami shaklee ni, Ya Allah, permudahkan lah aku :')

Selamat malam semua, assalamualaikum.
.
.
.

Nak Keistimewaan Dengan Shaklee ? : Klik Daftar Ahli Shaklee