Pengalaman Handle First Customer dalam Bisnes Shaklee

Kaku dan beku buat pertama kali.
.
.

Saya ingat lagi sorang customer saya ni. Customer pertama yang saya dapat sejak buat bisnes.

Dah namanya first customer, paham-paham je lah. hahaha. Menggeletaq habis satu badan. Gigil weh tangan nak jawab whatsapp tu. Nak tercabut rasa. Beku satu badan. Jantung ni pulak haa, kemain dia main gendang. Dupdapdomdam. Pehh, kuat betul getaran waktu tu 😆 😆

Kat luar, konon-konon cool. Padahal, tarik nafas, lepas nafas, berpuluh kali. hihi.

Alhamdulillah segalanya settle dengan baik sebab dia tak banyak songeh. Dia tanya harga, saya main jawab je lah. Tuptup, dia kata, okay. Dia nak beli. Terus bank in duit.

Hahaha. Sejak tu, memang saya ingat senang je nak layan prospect ni.
=====

Tapi makin lama dalam bidang ni, macam-macam jenis saya jumpa. Dan dengan perangai yang macam-macam ni lah, mreka bantu saya improved diri saya dari masa, ke semasa.

Btw, terima kasih kepada smua yang pernah contact saya, walaupun ada yang belum jadi customer saya lagi. Saya hargai, sebab banyak benda saya belajar dari kalian :D

Pengalaman mengajar kita untuk tingkatkan prestasi diri.

Love,
Ceq Nur Afiqah
010-573 4036

Berminat nak beli shaklee dengan saya ?

Cara Beli Shaklee Online