Sebab Saya Belajar Sambil Buat Bisnes Online

Saya pernah terfikir.

Habis belajar nanti, ada ke keje.
hmm.

Sebenarnya risau jugak.
Tak kan tengah belajar, parents tanggung kita.
Habis belajar pun, parents nak tanggung lagi.
😣😣

Sebab tu sekarang saya dah start buat bisnes.
Alhamdulillah dapat tampung perbelanjaan saya sikit dalam masa terdekat ni.

Dan mudahan, lepas habis belajar, bisnes saya ni akan lebih berkembang.
Jadi tak perlu risau pasal pekerjaan sangat 😄😄

Nak bayar duit ptptn pun senang.
Bonus masuk, bayar je hutang tu 😁😁

Alhamdulillah 😄