Vivix Shaklee Sangat Bagus Untuk Kesihatan

Bismillah. Assalamualaikum kepada semua yang tengah baca entry saya ni. Okay, dalam entry ni, saya nak cerita tentang antara produk yang HOT macam pisang goreng yang baru keluar dari kuali tuuuu. Produk tu, tak lain dan tak bukan adalah VIVIX SHAKLEE. Betul ke vivix ni sangat bagus untuk kesihatan ? Tapi, kenapa ye ? Kalau ada promosi je, wauu, group superstars kami tu hujan lebat dengan order dari vivix, alhamdulillah kan 😃

Vivix ni antara produk hot sebab alhamdulillah, dengan izin Allah, ramai yang dah berjaya bebas dari isu mereka, ada yang jadi cantik molek gituu, kulit flawless, sebab tu ramai yang kejar-kejar vivix ni. Jadi bagi mereka yang memang nak cantik, nak jaga kesihatan dari awal ni lagi, dah ada masalah penyakit dan berikhtiar nak sembuh, anda sangat sangat digalakkan untuk ambik vivix ni.

Vivix Shaklee
Haa, yang botol merah tu ye vivix Shaklee, bukan yang tudung biru tuu, hihi


Bahan apa yang ada dalam vivix Shaklee ?


Antara bahan yang terkandung dalam vivix adalah:
  • Muscadine grape
  • Purple carrot
  • Elderberry
  • Polygonum Cuspidatum
Buat masa ni, anda boleh tengok sini untuk tahu apa kelebihan ramuan ni dalam vivix Shaklee.
Saya akan terangkan pasal bahan-bahan ni dengan lebih lanjut di masa akan datang.

bahan yang terkandung dalam vivix
Nah, baca lah sini untuk tahu kelebihan bahan ni dalam vivix Shaklee


Sekarang saya nak ceritakan tentang telomere.


Apa kaitan telomere dengan Vivix Shaklee dan apa kepentingannya ?


vivix dan telomere

vivix dan telomere

Pentingnya telomere ni adalah, telomere ni merupakan bahan penutup DNA.
Sebab tu in syaa Allah, sesiapa yang mengamalkan vivix, boleh kekal sihat dan cergas sampai ke tua.

Apabila telomere ni jadi panjang , maka DNA akan tahan lebih lama.
Kita lebih terpelihara dari pelbagai jenis penyakit seperti kanser, diabetes dan sebagainya.
Semua orang suka nak kekal sihat kan ?

Sebaliknya, kalau telomere ni pendek, tu yang menyebabkan DNA senang terurai.
Macam-macam jenis penyakit boleh datang kepada tuan punya badan.

Jadi, yang istimewanya kat sini adalah, dalam vivix mengandungi bahan yang boleh memanjangkan telomere.
Dan vivix lah satu-satunya suppliment dalam dunia ni yang boleh memanjangkan telomere.

Sebab tu vivix berjaya dapat noble prize 😎

Dan inilah antara perkara yang menyebabkan betapa bagusnya vivix ni 😃
Dah nampak dengan jelas kan.


Vivix Shaklee Sesuai Untuk Siapa ?


Vivix ni sangat lah sesuai diambil oleh :
  • orang muda yang nak kekal sihat dan cantik
  • orang yang semakin berusia untuk kelihatan awet muda dan kekalkan kesihatan
  • orang tua yang selalu lenguh-lenguh, sakit sendi
  • mereka yang menghadapi penyakit, terutamanya penyakit-penyakit kronik


Cara Dapatkan Vivix Shaklee


Cara nak dapatkan vivix ni, anda boleh sama ada nak call, mesej, whatsapp, atau telegram saya di nombor 0105734036.
Atau anda boleh hubungi saya melalui facebook di sini -> Ceq Nur Afiqah.

Sekiranya tempat anda jauh dari saya, saya  akan pos secara terus ke tempat anda.
Tapi jika ketika itu saya berada berhampiran rumah anda, kita boleh COD je.
Jadi, senang kan.


Pengedar Shaklee Ipoh



Post yang paling popular :


Senarai Harga Produk Shaklee | Pengedar Shaklee Terbaik

Daftar Ahli Shaklee | Beli Shaklee Online